Dé autoruitspecialist van Nederland

✓ Klassieke onderdelen
✓ Tweedehands en nieuw
✓ Autospecialist

Ben je op zoek naar een autoruitspecialist in Nederland? Dan houdt je zoektocht hier op. Hoefa Classic Parts is dé autoruitspecialist van Nederland. Ons auto-onderdelenbedrijf is gevestigd in Utrecht. Je kan bij ons terecht als je een sterretje in je ruit hebt, als je ruit vervangen moet worden, maar ook als je op zoek bent naar auto-onderdelen voor je auto.

Ben u opzoek naar klasieke auto onderdelen?

Bekijk hier ons asortiment
Hoefa classic parts

Kom langs bij ons als autoruitspecialist in Nederland

Heb je een sterretje in je autoruit? Laat dit repareren door de beste autoruitspecialist in Nederland. Wij zijn een auto-onderdeelbedrijf uit Utrecht en repareren je auto. Een sterretje is vaak makkelijk te repareren. Maar soms kan het zijn dat de hele autoruit vervangen moet worden. Dit wordt gedaan door onze ervaren monteurs. Wil je weten wat de reparatie van ruitschade kost bij onze garage? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Heb je naast het repareren van je ruit een specifiek auto onderdeel nodig? Bekijk dan zeker onze webshop.

Maak een afspraak

Wil je een afspraak maken bij dé autoruitspecialist van Nederland? Neem dan snel contact met ons op. Dit doe je door ons contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar hoefa-classic-parts@hoefa.nl of door te bellen naar +31 (0)30 293 2233. Onze autoruitspecialist plant een afspraak met je in zodat de schade aan je auto kan worden hersteld.